De Zonnewijzer
Home>Nieuws>Nieuws uit groep 2

Nieuws uit groep 2

woensdag 14 november 2018

Groep 2 is de eerste weken van het schooljaar bezig geweest met het thema “boeken”. We hebben goed gekeken naar wat voor soort boeken er zijn en we hebben heel veel boeken samen gelezen. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan de bibliotheek hier in Diepenveen.

Voor de herfstvakantie zijn we gestart met het thema “herfst”. We hebben samen met een paar ouders een leuke herfstwandeling gemaakt en wat hebben we toch veel dingen gevonden van de herfst. In de klas hebben we alle spullen gesorteerd. Dus vruchten bij elkaar , zaden en noten en natuurlijk gekeken naar de verschillende soorten bladeren. De paddenstoelen hebben we laten staan maar we hebben er wel veel gezien.

Verder hebben we al 2 cijfers geoefend met schrijven en dat vinden de meeste kinderen erg leuk! Ook zijn we al bezig geweest met de letters van het woord PEN en nu zijn we bezig met de letters van het woord TAK! Verder hebben we voor de vakantie ons winkeltje gekregen! We hebben er een echte boekenwinkel van gemaakt. De boeken worden er zelfs voor je ingepakt! Straks maken we er een supermarkt van en bij elk thema wordt het weer een andere hoek waar we fijn kunnen spelen en leren.